Hei *vinke til*

Hei og velkommen til bloggen min!

Jeg heter Rose og for flere år siden hadde jeg en tegneblogg, men da tegnetørka kom rømte jeg over til en ny blogg hvor jeg skrev om alt mulig rart (på Engelsk!!!!). Den bloggen "døde ut" og jeg har nå bestemt meg for å prøve eeen gang til *ler* men vi får se hvordan det går. Jeg hadde også et ganske avansert design som tok for mye tid, så jeg har bestemt meg for å ha et enkelt design. Headeren er jo helt krise, men orker ikke bry meg med det enda! ^^ 

Her er jeg *trylle fram bilde*

Litt om meg: Jeg bor midt i Kongeriket Norge, men jeg stammer fra en øy langt nord. Jeg håper at denne bloggen kan bli et sted hvor de som trenger, kan finne fred og ro. Verden kan være så stor og skremmende til tider med alt som skjer. Da er det ekstra viktig å skape sin egen lille verden! 

Jeg er veldig glad i kunst, bøker, musikk, dyr og natur! Er nok mest sannsynligvis det jeg kommer til å skrive om også. Jeg er også veldig historieinteressert og syr klær fra vikingtid og middelalder. Driver på med noe som heter viking reenactment. Det vil si at jeg syr klær fra vikingtiden og drar på markeder og arrangementer kledd opp som en viking. Da må man legge vekk teknologien og alt av moderne ting. Det gjør godt for kropp og sjel.

Jeg elsker å kle meg i klær som er inspirert av tidligere tidsaldere. Synes moten i dag kan være litt kjedelig og er ikke redd for å kle meg slik jeg vil. Så klær er en stor inspirasjon for meg. Ellers så liker jeg å plante og har noen små prosjekter gående. Jeg fikk nylig et lite drivhus hvor jeg har blandt annet gresskarene mine, og jeg håper det kan bli gresskarpai til høsten ;) *krysser fingrene*

Som jeg nevnte over, så tegner jeg. Å tegne og male har alltid vært min måte å overleve på. Høres litt dramatisk ut, men jeg har alltid funnet styrke i å lage kunst.

Men til mer spennende spørsmål; hvem er du da? 

- Rose

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

.~* Rose *~.

.~* Rose *~.

100, Trondheim

Email: camilla.rose@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits