Kunstmuseum og insekter på øyet

Det føles godt å blogge igjen. Kjenner jeg har savnet å dele små øyeblikk fra livet mitt. I dag gjorde jeg noe jeg ikke gjør hver dag. Jeg dro inn til byen på kunstmuseum! Jeg har hatt lyst til å utforske dette museet veldig lenge nå. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker tradisjonell og figurativ kunst. Mye av den eldre kunsten har virkelig sjel og er utført på mesterlig vis.

Detaljene var veldig små. Jeg tenker at kunstneren må ha brukt mini-pensler for å få til dette. Skulle ønske jeg hadde navn på kunstnerne som har laget alle disse bildene, men ikke alle var merket med navn. Du må vel bare ta deg en tur til museet i Trondheim for å se selv!

Dette bildet har det fengende navnet "Gudenes bakkanal". Haha! 

Se hvilket magisk lys! Det ser ut som om maleriet er fra Trønderlag, for det er mange flotte jorder her. Når sola skinner slik som dette, så kan det se riktig magisk ut.

Ah, så har vi dette maleriet. Kraftfullt og spennende. (Hans Gude, Brenning, 1893)

Etter kunstmuseet var det tid for å lukte på roser.

 

Tok et bilde av dette huset her, for jeg synes det har litt Art Nouveau-preg.
 


Jeg tenkte jeg skulle ta bilder sammen med dette fine treet, men da jeg dro greina nært ansiktet mitt falt en haug med insekter på ansiktet mitt *hyle*. Jeg fikk et inn I ØYET. Hahha. Uffameg.

Her kan du se en liten del av den praktfulle Nidarosdomen. Her ser bygningen litt ut som et slott!

Selv om det er kjekt å være på eventyr i byen, så er det alltid best å komme hjem til sofaen og denne lille engelen. *kosepå*

English: Today I went to the art museum in town, and enjoyed looking at beautiful artworks. Here are some of them! I also smelled roses and got a bug in my eye *screams*. Even though it's lovely being on adventures, I love coming home to my sofa and my darling cats.

- Rose

2 kommentarer

Naviana

16.07.2017 kl.02:04

Koselig å høre om små eventyr i Trondheim <3

.~* Rose *~.

16.07.2017 kl.16:06

Naviana: Godt du synes det! Det er gøy å skrive om dem ^^ <3

Skriv en ny kommentar

.~* Rose *~.

.~* Rose *~.

100, Trondheim

Email: camilla.rose@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits