Botanisk hage

I vår var jeg i Botanisk hage. Jeg elsker å være i botaniske hager, det er som å dra inn i en annen verden for en liten stund. Dette var en av de første virkelig fine, varme dagene vi fikk i år og det var så godt å kunne gå ute i kjole etter en lang vinter. 

Det var mange løvetann-blomster over alt. Visste du at løvetann er spiselig? (men hvis du har allergi mot latex, er det nok lurt å holde deg unna dem). Jeg spiste mye av disse fargerike blomstene tidligere i år. Tørket en del av dem og lagde te. Jeg hadde dem også i salat, nam nam.

Det er et STORT tre der, som jeg skulle likt å gi en klem, men jeg får liksom ikke hendene helt rundt det! :D Kan tenke meg at treet er veldig gammel.

Det var så skarpe farger, at man skulle tro man var i en annen dimensjon.

Forfriskende og fint.

Fine blader.

Og kraftfulle trær! Ser du meg? *fnise* Jeg går nesten i ett med treet xD Dette er en spesiell plass! Her er det flere trær som står i ring. Midt inni føles det ut som om man blir ladet opp av god tre-energi.  

Dette er det store treet jeg snek meg til å klemme. 

En stk. fornøyd Rose ^^

Bak meg her kan du se den vakre statuen som bor i den botaniske hagen. Jeg elsker statuer og synes vi absolutt burde dekorere mer med dem i byer og på hus. 

Fine statuen!De har såklart mer i botanisk hage enn bare trær. Det er mange spennende planter der. Her er en smart løsning på urtehage! :D 


Før jeg går tenkte jeg at jeg skulle dele koselig musikk med dere! :)

 
English: Here are some pictures from my trip to the Botanical Gardens a few months ago. I tried to give the large tree a hug, but I couldn't quite reach around it ;) I wish we had more statues like the one in the picture. Other than that, there is not much to say but to enjoy the pictures and the music I added. 
 
- Rose

2 kommentarer

Naviana

18.07.2017 kl.14:49

Nydelige bilder ^^ Hadde vært kjekt å dra dit sammen en gang!

.~* Rose *~.

20.07.2017 kl.22:41

Naviana: Takk! :D Ja, det synes jeg vi skal gjøre! :)

Skriv en ny kommentar

.~* Rose *~.

.~* Rose *~.

100, Trondheim

Email: camilla.rose@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits