Varmt lys

Skulle ønske jeg tålte varme! Klarte ikke være ute så veldig lenge, men jeg fikk tatt noen bilder :)

Sminken renner nesten av her xD


Dette skjørtet designet jeg og sydde for flere år siden.. Skikkelig prinsesseskjørt, hehe.


Denne planten her heter Geitrams og er spiselig! :)

Tidligere i uka ble jeg ganske fornøyd med sminken! Jeg elsker lilac-fargen. Ser dere den ringen med en sten på? *peke på* Den har et hulrom! Og inni der har jeg stappa glitter, haha! 

Jeg tenkte det kunne være litt gøy å vise frem mine kreative prosjekter. Har alltid noe jeg holder på med. Her er en vase jeg fikk fra mamma, men den var svart og passer ikke så godt inn hos meg. Så jeg malte den! *tadaaa*

Nå gjenstår det bare å finne noen fine blomster som kan stå oppi der! Et annet prosjekt jeg har holdt på med er at jeg har sydd putetrekk. Jeg har ikke symaskin, så her blir det sydd slik man gjorde før i tiden! Hvis du lurer - ja, jeg har umenneskelig god tålmodighet. Men syr ganske fort siden jeg er vant til det. Jeg pleier å sy klær for hånd, så en pute tok ikke så lang tid. :)

Her er bilde fra når puten ble ferdig. Fremsiden er helt enkel.

Det stoffet her kjøpte jeg på Stoff og Stil for mange år siden. Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med stoffet da, men nå kom det til nytte.

På baksiden har jeg dekorert litt ekstra. Jeg valgte å bruke silkebånd for å "lukke" puten.English: It's been so hot outside I'm melting away! I wanted to show off my lilac makeup-look I did the other day, a flower vase I painted and a pillow I have sewn.


- Rose

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

.~* Rose *~.

.~* Rose *~.

100, Trondheim

Email: camilla.rose@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits